Крепостта Баба Вида“ ще посрещне първата публика на новия сериал на

...
Крепостта Баба Вида“ ще посрещне първата публика на новия сериал на
Коментари Харесай

„С река на сърцето“ със специална предпремиера във Видин 

Крепостта „ Баба Вида “ ще посрещне първата публика на новия сериал на NOVA. Той се снима в най-красивите кътчета на Видин и района от началото на месец май и огромна част от екипа на продукцията се реалокира да живее тук за интервала на фотосите, радвайки се на топлото посрещане и гостоприемството на локалните поданици. Това е повода NOVA и продуцентска къща New Generation Films да провеждат първата обществена прожекция във Видин дни преди ефирната премиера на сериала.

В петък (9 септември) от 19:30 часа в пространството пред крепостта „ Баба Вида “ извънредно ще бъдат излъчени първите два епизода на семейната сага, която вълнува цялата локална общност в последните месеци. Непосредствено преди предпремиерата, почитателите от Видин и района ще имат опция да се срещнат персонално с актьорите и екипа на новия сериал, да се снимат с тях и да получат подпис.

Зад филмовата продукция „ С река на сърцето “ стои екип от потвърдени експерти – основният оператор Андрей Андреев, основният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент –Светлин Нейнски.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР